Slimmer met Rick

Slimmer met Rick bestaat uit een verzameling opdrachten die passen bij het kinderboek Slimme Rick. De opdrachten versterken de beleving van het verhaal. Het geheel kan worden gebruikt voor het geven van psychoeducatie aan hoogbegaafde kinderen thuis, in verrijkingsgroepen of in coaching.
Voor meer achtergrondinformatie kun je het boek Ik ben een kind, gelukkig en gevoelig hoogbegaafd lezen of een training volgen bij GelukkigHB.
DRUK: 1e druk
AUTEUR (S): Rineke Derksen en illustraties van Nick van EE
EAN / ISBN: 9789079603374
BESHIKBAAR: medio september 2016
FORMAAT: 29,7 x 21 cm
VERSCHIJNINGSDATUM:
medio september 2016
AFWERKING: Geniet gebrocheerd
AANTAL PAGINA'S: 24 pagina's geheel full-colour
CATEGORIE: Hoogbegaafd, basisonderwijs, plusgroep

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,95

Beschrijving

Details

Slimmer met Rick bestaat uit een verzameling opdrachten die passen bij het kinderboek Slimme Rick. De opdrachten versterken de beleving van het verhaal. Het geheel kan worden gebruikt voor het geven van psychoeducatie aan hoogbegaafde kinderen thuis, in verrijkingsgroepen of in coaching. Voor meer achtergrondinformatie kun je het boek Ik ben een kind, gelukkig en gevoelig hoogbegaafd lezen of een training volgen bij GelukkigHB.

Over de auteur

Over de auteur

Rineke Derksen leidt samen met Martin Snijders GelukkigHB, advies- en begeleidingsbureau gespecialiseerd in hoogbegaafdheid. Ze coacht dagelijks hoogbegaafde kinderen en volwassenen. Daarnaast begeleidt ze groepen hoogbegaafde kinderen en traint ze diverse schoolteams, hulpverleners en professionals die met deze kinderen werken. Rineke leidt professionals op om GelukkigHB-groepen op te zetten en te begeleiden in hun eigen omgeving. Ze legt in haar begeleiding de nadruk op het welzijn van hoogbegaafde mensen, zodat zij stabiel en gelukkig kunnen leven ondanks en dankzij hoogbegaafdheid. Ze is auteur van de boeken Ik ben een kind, gelukkig en gevoelig hoogbegaafd en Slimme Rick.

Recensies

Recensies

Op dit moment zijn er geen recensies beschikbaar.