Kinderwijz jaarabonnement 4 nrs

Ieder kind uniek

Het magazine Kinderwijz wil op een eigen wijze – en lekker eigenwijz! – informeren over kinderen. Kinderwijz gaat over hoe ieder kind uniek is en gezien wil worden in zijn eigen mogelijkheden en kwaliteiten. Labels kunnen functioneel zijn, maar mogen niet de eigenheid van een kind maskeren. Daar maakt Kinderwijz zich sterk voor.(Eigen)wijzer over kinderen

Het magazine Kinderwijz laat via interviews, achtergrondverhalen, ingezonden stukken en columns deskundigen aan het woord met een inspirerende kijk op het omgaan en begeleiden van kinderen. Alle artikelen zijn geschreven vanuit het motto: word (eigen)wijzer over kinderen!Vanuit beroep of roeping

Het magazine Kinderwijz is bedoeld voor een ieder die vanuit beroep of roeping geïnteresseerd is in kinderen: leerkrachten, kindercoaches, (ortho)pedagogen, kindertherapeuten, onderwijsbegeleiders, psychologen, artsen en mensen die op geïnspireerde en enthousiaste wijze werken en leven met kinderen.Abonnementen hebben een minimale looptijd zoals vermeld in de aanbieding.


Voor het beëindigen van een abonnement geldt een opzegtermijn van een maand vóór afloop van de abonnementsperiode.
Zonder wederopzegging worden abonnementen na de eerste abonnementsperiode omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd.
Inning van het abonnementsgeld is per jaar.Beëindigen van het abonnement dient per e-mail minimaal een maand voor afloop van de abonnementsperiode te geschieden bij administrate@248media.nl


Zie ook de algemene voorwaarden op: www.248media.nl/algemene_voorwaarden

Voor vragen rondom abonnementen kunt u terecht via administratie@248media.nl
INGANGSDATUM ABONNEMENT: Bestelt u tussen 21 maart 2017 en 20 juni 2017 dan gaat uw abonnement in met ingang van juni 2017.
FREQUENTIE: 4 nummers per jaargang
ABONNEMENT: Abonnement gaat altijd in bij eerst volgende nummer
Abonnementen hebben een looptijd van een jaar en worden zonder wederopzegging na de eerste abonnementsperiode omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Er geldt een opzegtermijn van een maand. Zie ook de algemene voorwaarden. 
VERSCHIJNING: 48 pagina's in 4 pagina's omslag en garenloos gebrocheerd
DOELGROEP: Kindercoaches, kindertherapeuten, orthopedagogen, Interne Begeleiders, Spel-therapeuten
VERZENDING: Verspreiding binnen Nederland voor € 38,00, De prijs van het magazine Kinderwijz blijft ongewijzigd. Hiervoor in de plaats is het aantal pagina’s verminderd.
Voor overige landen is de prijs op aanvraag via administatie@248media.nl

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 38,00

Beschrijving

Details

Ieder kind uniek
Het magazine Kinderwijz wil op een eigen wijze – en lekker eigenwijz! – informeren over kinderen. Kinderwijz gaat over hoe ieder kind uniek is en gezien wil worden in zijn eigen mogelijkheden en kwaliteiten. Labels kunnen functioneel zijn, maar mogen niet de eigenheid van een kind maskeren. Daar maakt Kinderwijz zich sterk voor.

(Eigen)wijzer over kinderen
Het magazine Kinderwijz laat via interviews, achtergrondverhalen, ingezonden stukken en columns deskundigen aan het woord met een inspirerende kijk op het omgaan en begeleiden van kinderen. Alle artikelen zijn geschreven vanuit het motto: word (eigen)wijzer over kinderen!

Vanuit beroep of roeping
Het magazine Kinderwijz is bedoeld voor een ieder die vanuit beroep of roeping geïnteresseerd is in kinderen: leerkrachten, kindercoaches, (ortho)pedagogen, kindertherapeuten, onderwijsbegeleiders, psychologen, artsen en mensen die op geïnspireerde en enthousiaste wijze werken en leven met kinderen.

Abonnementen hebben een minimale looptijd zoals vermeld in de aanbieding.

Voor het beëindigen van een abonnement geldt een opzegtermijn van een maand vóór afloop van de abonnementsperiode. Zonder wederopzegging worden abonnementen na de eerste abonnementsperiode omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Inning van het abonnementsgeld is per jaar.

Beëindigen van het abonnement dient per e-mail minimaal een maand voor afloop van de abonnementsperiode te geschieden bij administrate@248media.nl

Zie ook de algemene voorwaarden op: www.248media.nl/algemene_voorwaarden

Voor vragen rondom abonnementen kunt u terecht via administratie@248media.nl

Over de auteur

Over de auteur

Er is geen informatie over de auteur beschikbaar.

Recensies

Recensies

Op dit moment zijn er geen recensies beschikbaar.