Gifted@248 jaarabonnement

Bestelt u tussen 21 maart 2017 en 20 juni 2017 dan gaat uw abonnement in met ingang van juni 2017.

Magazine over (hoog)begaafde kinderen.
Neem nu een jaarabonnement op het magazine Gifted@248 en ontvang (binnen Nederland) 4 nummers voor slechts  34,00 euro inclusief verzendkosten en btw. Voor overige landen is de prijs op aanvraag via administratie@248media.nl.

Abonnementen hebben een minimale looptijd zoals vermeld in de aanbieding.
Voor het beëindigen van een abonnement geldt een opzegtermijn van een maand vóór afloop van de abonnementsperiode.
Zonder wederopzegging worden abonnementen na de eerste abonnementsperiode omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd.
Inning van het abonnementsgeld is per jaar.
INGANGSDATUM ABONNEMENT: Bestelt u tussen 21 maart 2017 en 20 juni 2017 dan gaat uw abonnement in met ingang van juni 2017.
FREQUENTIE: 4x per jaar
ABONNEMENTS- VOORWAARDEN:

Abonnement gaat altijd in bij eerst volgende nummer
Abonnementen hebben een looptijd van een jaar en worden zonder wederopzegging na de eerste abonnementsperiode omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Er geldt een opzegtermijn van een maand. Zie ook de algemene voorwaarden. 

PRIJS: € 34,00 (binnen Nederland incl. verzendkosten en btw)
Voor overige landen is de prijs op aanvraag via administratie@248media.nl.
FORMAAT: 21 cm x 29,7 cm
VERSCHIJNINGSDATUM:
Nummer 1 van Gifted@248 verscheen in september 2013
VERSCHIJNINGVORM: Geheel full-colour
AFWERKING: garenloos gebrocheerd
AANTAL PAGINA'S PER EDITIE: 48 pagina's in 4 pagina's omslag
CATEGORIE/DOELGROEP: Hoogbegaafd, Onderwijs, ouders, professionals die met hoogbegaafde kinderen werken

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 34,00

Beschrijving

Details

Magazine over (hoog)begaafde kinderen.
Neem nu een jaarabonnement op het magazine Gifted@248 en ontvang (binnen Nederland) 4 nummers voor slechts  34,00 euro inclusief verzendkosten en btw. 
Voor overige landen is de prijs op aanvraag via administratie@248media.nl

Over (hoog)begaafde kinderen
Het magazine gifted@248 gaat over kinderen die nieuwsgierig, creatief, vindingrijk, gedreven, oplettend en gevoelig zijn, oftewel: over (hoog)begaafde kinderen. Dat zijn niet altijd de snel en makkelijk lerende kinderen die op school uitmuntende cijfers halen. gifted@248 wil vooral ook die kinderen onder de aandacht brengen die begeleiding nodig hebben bij het in de wereld zetten van hun begaafdheid, intensiteit en creativiteit, zodat ook zij voldoende uitdaging ervaren en onderpresteren vermeden wordt.

Voor ouders en professionals
Het magazine gifted@248 is bedoeld voor ouders met een (hoog)begaafd kind en voor professionals in onderwijs en hulpverlening die met (hoog)begaafde kinderen te maken hebben. Via achtergrondartikelen, interviews, columns en persoonlijke verhalen worden zij geïnformeerd over hoe deze kinderen zich ontwikkelen en wat zij nodig hebben, maar ook hoe en wanneer zij vastlopen en welke problemen zich thuis en op school kunnen voordoen. gifted@248 geeft een beeld van hoe (hoog)begaafde kinderen hun weg vinden binnen het gezin, tussen broers en zussen, in de kinderopvang, in plusgroepen, in de 'gewone' klas, in contact met leerkrachten, in de psychologische praktijk en tussen andere kinderen.

De kinderen zelf
Natuurlijk laten deze kinderen ook zelf zien wat zij kunnen. Het magazine gifted@248 is deels gevuld met verhalen, strips en reportages die (hoog)begaafde kinderen maken voor elkaar. Zij vertellen over hun ervaringen met onder meer musea, boeken, games, lesmateriaal en plusgroepen, maken breinbrekende puzzels en bedenken uitdagende prijsvragen. 

Over de auteur

Over de auteur

Er is geen informatie over de auteur beschikbaar.

Recensies

Recensies

Op dit moment zijn er geen recensies beschikbaar.