De bestellingen gaan via de webshop en worden afgerekend met iDeal.

Kunt u niet via iDeal betalen stuur dan een e-mail wat u wilt bestellen door via administratie. Geef uw bedrijfsgegevens, naam door en eventueel uw btw nummer . U ontvangt van ons een factuur. Zodra de bedrag binnen is verzenden wij de bestelling af.

Wij hanteren de volgende tarieven: Nederland : 2,85 euro per bestelling.
Belgie : 9,00 euro per bestelling
Buiten Nederland en Belgie: verzendkosten op aanvraag. Boekhandels kunnen onze educatieve uitgaven met boekhandelkorting krijgen door een mail te sturen naar: administratie met vermelding van adresgegevens, referentie en aantal exemplaren. Het aantal bestelde exemplaren per zending bepaalt het kortingspercentage. Uiteraard zijn onze boeken ook te bestellen via het Centraal Boekhuis

Bestellen
Klik bij het artikel van je keuze op de 'klik en bestel'-knop. Vul je gegevens in en rond je bestelling af door op de knop 'Ga naar afrekenen' te klikken.

Bezorgen en verzendkosten
Voor het bezorgen en verzenden van boeken en tijdschriften vragen wij verzendkosten van € 2,85 per bestelling behalve abonnementen en evenementen. De meeste voorradige artikelen heb je al binnen twee werkdagen in huis. Grotere bestellingen of coachings- of spelkaarten gaan via DHL of Kiala waardoor de levering iets langer duurt.

Betalen
Je kunt je bestelling betalen met iDEAL online betalen via je eigen bank.
Bent u van een basisschool en kunt u geen gebruikmaken van internetbankieren dan maken wij een factuur. Stuur u gegevens op naar administratie.

Zichttermijn
Voor je bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld. Ben je niet tevreden? Je kunt vrijwel alle bij 248media.nl gekochte artikelen compleet en - voor zover redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking binnen de zichttermijn retourneren.
Het retouradres is : 248media | 3571 VT | nr. 63G | Utrecht.
De verzendkosten zijn voor u rekening.

Bestellen
Klik bij het artikel van je keuze op de 'klik en bestel'-knop. Vul je gegevens in en kies je bezorg- en betaalvoorkeuren. Rond je bestelling af door op de knop 'volgende' te klikken.

Bezorgen en verzendkosten
Voor het bezorgen en verzenden van boeken en tijdschriften vragen wij verzendkosten. De meeste voorradige artikelen heb je al binnen twee werkdagen in huis. Grotere bestellingen of coachings- of spelkaarten gaan via DHL of Kiala waardoor de levering iets langer duurt.


Je kunt je bestelling betalen met iDEAL online betalen via je eigen bank.
Bent u van een basisschool en kunt u geen gebruikmaken van internetbankieren dan maken wij een factuur. Stuur u gegevens op naar administratie.lMet vriendelijke groet,

248media
Rentmeester 3
8332 GR Steenwijk
administratie@248media.nl